ISO 1871:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты сельскохозяйственные пищевые. Общее руководство по определению содержания азота методом Кьельдаля
Название (англ.):Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Описание (англ.):Application to products containing only nitrogenous copounds which are directly determinable by the Kjeldahl method. The method consists in destructing of organic matter by sulphuric acid in the presence of a catalyst, rendering of the reaction product alkaline, distillation and titration of the liberated ammonia.
Дата введения:01.12.75
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9109
Код ОКС(МКС):67.050
Код ОКП:9109
Нормативные ссылки:NF V03-050-1970, EQV*NP-913-1982, EQV*SFS 4938 ISO 1871-1983, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS KJELDAHL METHOD KJELDAHLS METHOD NITROGEN CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

В архиве лежит ISO 1871:1975 Продукты сельскохозяйственные пищевые. Общее руководство по определению содержания азота методом Кьельдаля (466 Кб)


Хостинг от uCoz