ISO 488:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко. Определение содержания жира. Бутирометр Гербера
Название (англ.):Milk; Determination of fat content; Gerber butyrometers
Описание (англ.):Specifies the characteristics of seven types of butyrometer, their various scale ranges, construction, scales and their graduations, reference temperature and the inscriptions to be marked on the bulb of the butyrometer. Annex A gives information on recommended stoppers and Annex B deals with recommended methods for the determintion of scale errors of butyrometers.
Дата регистрации:02.01.84
Дата введения:01.12.83
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9220
Код ОКС(МКС):67.260
Код ОКП:9209;9220
Нормативные ссылки:DIN 12836-1-1969, NEQ*DIN 12836-2-1966, NEQ*DIN 12836-3-1975, NEQ*NF B35-521-1966, EQV*NF B35-521(1990/AFNOR), NEQ*SFS-ISO 488(1988/SFS), EQV
Ключевые слова:BUTYROMETERS DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS MILK TESTING TESTS

Скачать ISO 488:1983 бесплатно rar zip (798 Кб) Молоко. Определение содержания жира. Бутирометр Гербера


Хостинг от uCoz