ISO 6731:1989


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко, сливки и сгущенное молоко без сахара. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)
Название (англ.):Milk, cream and evaporated milk; determination of total solids content (reference method)
Описание (англ.):The method consists in pre-drying of a test portion on a boiling water-bath and subsequent evaporation of the remaining water in a drying oven at a temperature of 102+2
Дата регистрации:01.09.89
Дата введения:15.05.89
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220
Код ОКС(МКС):67.100.10; 67.100.99
Код ОКП:9220
Нормативные ссылки:DIN 10348-1988, NEQ*LMBG L 01.00-27-1988, NEQ*BS 1741 PART 2(1990/BSI), EQV*NF V04-294(1996/AFNOR), NEQ* ISO 707-1985
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CONDENSED MILK CREAM CREAMS DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT DRY MATTER EVAPORATED MILK FOOD PRODUCTS MILK SOLID MATTER SOLIDS TESTING

Download ISO 6731:1989 free rar,zip,doc Молоко, сливки и сгущенное молоко без сахара. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)


Хостинг от uCoz