ISO 11036:1994


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Характеристики структуры
Название (англ.):Sensor analysis - Methodology - Texture profile
Описание (англ.):Describes a method of developing a texture profile of food products or non-food products. This method is just one approach to sensory texture profile analysis. Other methods exist. It describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product.
Дата регистрации:01.02.95
Дата введения:01.12.94
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:NF V09-022(1995/AFNOR), EQV*NF ISO 11036(1995/AFNOR), EQV ISO 5492-1992*ISO 6658-1985*ISO 8586-1-1993*ISO 8586-2-1994*ISO 8589-1988*ISO 11035-1994
Ключевые слова:COMPOSITION FOODSTUFF METHODS PROPERTIES SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS APPARATUS TESTING TEXTURE TEXTURED MATERIALS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать текст ISO 11036:1994 (170 Кб) Органолептический анализ. Методология. Характеристики структуры


Хостинг от uCoz