ISO 11027:1993


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Перец стручковый и эфирные масла перца, полученные способом экстракции. Определение содержания пиперина. Метод с применением жидкостной хроматографии с высокой степенью разрешения
Название (англ.):Pepper an pepper oleoresins; determination of piperine content; method using high-performance liquid chromatography
Описание (англ.):Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin).
Дата регистрации:01.08.93
Дата введения:01.07.93
Код ОКС(МКС):67.220.10
Нормативные ссылки:DIN ISO 11027-1997, EQV ISO 2825-1981*ISO 5564-1982
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS HPLC PEPPER PEPPERCORNS SEASONINGS SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 11027:1993 (498 Кб) Перец стручковый и эфирные масла перца, полученные способом экстракции. Определение содержания пиперина. Метод с применением жидкостной хроматографии с высокой степенью разрешения


Хостинг от uCoz