|
Название (рус.): | Перец стручковый и эфирные масла перца, полученные способом экстракции. Определение содержания пиперина. Метод с применением жидкостной хроматографии с высокой степенью разрешения |
Название (англ.): | Pepper an pepper oleoresins; determination of piperine content; method using high-performance liquid chromatography |
Описание (англ.): | Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin). |
Дата регистрации: | 01.08.93 |
Дата введения: | 01.07.93 |
Код ОКС(МКС): | 67.220.10 |
Нормативные ссылки: | DIN ISO 11027-1997, EQV ISO 2825-1981*ISO 5564-1982 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS HPLC PEPPER PEPPERCORNS SEASONINGS SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|