ISO 1442:1997


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания влаги (эталонный метод)
Название (англ.):Meat and meat products - Determination of moisture content (Reference method)
Описание (англ.):Describes a reference method for the determination of the moisture content of meat and meat products. Replaces the first edition.
Заменяет стандарты:ISO 1442(1973.04)
Дата регистрации:01.03.97
Дата введения:01.02.97
Код КГС:Н11
Код ОКСТУ:921100
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:921100
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 3(1997/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS HUMIDITY MEAT MEAT PRODUCTS MOISTURE MOISTURE CONTENTS VESSELS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN мясо

Скачать ISO 1442:1997 doc Мясо и мясные продукты. Определение содержания влаги (эталонный метод)


Хостинг от uCoz