ISO 1854:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)
Название (англ.):Whey cheese; Determination of fat content; Gravimetric method (Reference method)
Описание (англ.):Is based on the resived Roese-Gottlieb method for milk specified in ISO 1211 and consisting in extraction an ammoniacal ethanolic solution of a test portion with diethyl ather and light petroleum, removing the solvents by distillation or evaporation, and determining the mass of the substances extracted which are soluble in light petroleum. An alternative procedure using fatextraction tubes with siphon or wash-bottle fittings is described in an annex.
Заменён стандартами:ISO 1854:1999
Заменяет стандарты:ISO 1854(1972.12)
Дата регистрации:29.09.87
Дата введения:01.06.87
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9225
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9209;9225
Нормативные ссылки:NF ISO 1854(1989/AFNOR), EQV*NF V04-293(1989/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS GRAVIMETRIC ANALYSIS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1854:1987 Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)


Хостинг от uCoz