ISO 1444:1973


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания свободного жира
Название (англ.):Meat and meat products; Determination of free fat content
Описание (англ.):The method consists in extracting by means of n-hexane or light petroleum, of the dried residue obtained in accordance with the method for determination of the moisture content specified in ISO 1442, removing of the solvent by evaporation, drying and weighing of the extract.
Заменён стандартами:ISO 1444:1996
Дата введения:01.04.73
Дата отмены:01.04.96
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:DIN 10143-1973, EQV*NF V04-403-1968, EQV*NP-1224-1982, EQV*NP-1972(1986/IPQ), NEQ*SFS-ISO 1444-1986, EQV*NEN-ISO 1444(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS MEAT MEAT PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 1444:1973 (19 Кб) Мясо и мясные продукты. Определение содержания свободного жира


Хостинг от uCoz