ISO 1740:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (англ.):Butter; Determination of the acid value of the fat (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method, the principle of which consists in separating the fat by melting the butter, dissolving the fat in a mixture of ethanol and diethyl ether and titrating the free fatty acid with an alcoholic standard volumetric potassium hydroxide solution using phenolphthalein as an indicator.
Заменён стандартами:ISO 1740(1991.07)
Дата введения:01.02.80
Дата отмены:01.07.91
Нормативные ссылки:BS 5086 PART 6-1985, NEQ*NF V04-312-1985, EQV
Ключевые слова:ACID NUMBER AGRICULTURAL PRODUCTS BUTTER CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FATTY ACIDS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1740:1980


Хостинг от uCoz