ISO 661:1989


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Приготовление образца для испытаний
Название (англ.):Animal and vegetables fats and oils; preparation of test sample
Описание (англ.):The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine, mayonnaise, ect. The method consists in mixing of the fatty matter, heated, if necessary, to an appropriate temperature, then, if required, separating of insoluble substances by filtration and removing of water by drying with anhydrous sodium sulfate.
Заменён стандартами:ISO 661:2003
Заменяет стандарты:ISO 661(1980.09)
Дата регистрации:01.09.90
Дата введения:15.06.89
Дата отмены:29.05.03
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:NF ISO 661(1990/AFNOR), EQV*NF T60-200(1990/AFNOR), EQV*prEN 20661-1994, EQV*EN ISO 661-1995, EQV*DIN EN ISO 661-1995, EQV*NF EN ISO 661(1995/AFNOR), EQV*BS EN ISO 661(1995/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING FATS FOOD PRODUCTS OILS SPECIMEN PREPARATION TESTING TESTS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 661:1989 (690 Кб) Масла и жиры животные и растительные. Приготовление образца для испытаний


Хостинг от uCoz