ISO 12082:1997


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыры плавленые и изделия из плавленных сыров. Подсчет содержания добавок цитратных эмульгаторов и подкислителей / веществ, регулирующих ph, в пересчете на лимонную кислоту
Название (англ.):Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
Описание (англ.):Gives a method for the calculation of the approximate content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid, in processed cheese and processed cheese products. Does apply to cheeses and cheese products which contain no major ingredients with an appreciable content of citric acid.
Дата регистрации:01.03.97
Дата введения:01.02.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9225
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9225
Нормативные ссылки:BS 770 PART 11(1997/BSI), EQV*NF V04-395(1997/AFNOR), EQV*NF ISO 12082(1997/AFNOR), EQV ISO 2963
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CITRATE CONTENT CITRIC ACID DAIRY PRODUCTS DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT EMULSIFYING AGENTS METHODS OF CALCULATION PH CONTROL PROCESSED CHEESE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN EMULSIFYING POWER PH-METRY

Текст ISO 12082:1997 лежит тут Сыры плавленые и изделия из плавленных сыров. Подсчет содержания добавок цитратных эмульгаторов и подкислителей / веществ, регулирующих ph, в пересчете на лимонную кислоту (802 Кб)


Хостинг от uCoz