ISO 5514:1979


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты из соевых бобов. Определение показателя крезолового красного
Название (англ.):Soya bean products; Determination of cresol red index
Описание (англ.):The method permits an assesment of the degree to which products derived from soya beans have been cooked. It consists in mixing of a ground test portion with a standard cresol red solution, followed by spectrophotometric determination of the residual colouring material in the solution aftzer a specified time by comparison with the initial cresol red solution.
Дата регистрации:01.06.79
Дата введения:01.05.79
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9209;9709
Код ОКС(МКС):65.120; 67.200.20
Код ОКП:9209;9709
Нормативные ссылки:BS 4325 PART 7-1980, EQV*NF V03-941-1976, EQV
Ключевые слова:ACID-ALKALI INDICATORS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHEMICAL TESTS DEGREE OF COOKING FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS MEASUREMENT OILSEEDS SOYA SOYA BEANS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 5514:1979 бесплатно rar zip (94 Кб) Продукты из соевых бобов. Определение показателя крезолового красного


Хостинг от uCoz