ISO 6638-2:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты плодоовощные. Определение содержания муравьиной кислоты. Часть 2. Практический метод
Название (англ.):Fruit and vegetable products; Determination of formic acid content; Part 2 : Routine method
Описание (англ.):The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion, determing of the amount of iodine equivalent to the amount of bromine consumed by the acid in the distillate, by titration with sodium thiosulfate standard volumetric solution.
Дата регистрации:01.02.86
Дата введения:01.11.84
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9160;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9160;9109
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FORMIC ACID FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS ROUTINE TESTS TESTING TESTS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Download ISO 6638-2:1984 free rar,zip,doc Продукты плодоовощные. Определение содержания муравьиной кислоты. Часть 2. Практический метод


Хостинг от uCoz