|
Название (рус.): | Микробиология. Общее руководство по приготовлению разбавлений для микробиологического исследования |
Название (англ.): | Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination |
Описание (англ.): | the principle consists in preparing of an initial suspension in such a way as to obtain as uniform a distribution as possible of the micro-organisms contained in a test portion, then preparing, if necessary, of decimal dilutions. After incubation, observation of the growth or colony counting. |
Заменён стандартами: | ISO 6887-1(1999.03), ISO 6887-2:2003 |
Дата введения: | 01.06.83 |
Дата отмены: | 11.09.03 |
Нормативные ссылки: | BS 5763 PART 6-1983, EQV*NF V08-010-1982, EQV*NP-3005-1985, EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FEED DILUTION FOOD PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROBIOLOGY SPECIMEN PREPARATION |
|