ISO 6887:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Микробиология. Общее руководство по приготовлению разбавлений для микробиологического исследования
Название (англ.):Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Описание (англ.):the principle consists in preparing of an initial suspension in such a way as to obtain as uniform a distribution as possible of the micro-organisms contained in a test portion, then preparing, if necessary, of decimal dilutions. After incubation, observation of the growth or colony counting.
Заменён стандартами:ISO 6887-1(1999.03), ISO 6887-2:2003
Дата введения:01.06.83
Дата отмены:11.09.03
Нормативные ссылки:BS 5763 PART 6-1983, EQV*NF V08-010-1982, EQV*NP-3005-1985, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FEED DILUTION FOOD PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROBIOLOGY SPECIMEN PREPARATION

Скачать ISO 6887:1983 doc Микробиология. Общее руководство по приготовлению разбавлений для микробиологического исследования


Хостинг от uCoz