ISO 5542:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко. Определение содержания белка. Метод с применением амидо-черного (практический метод)
Название (англ.):Milk; Determination of protein content; Amido black dye-binding method (Routine method)
Описание (англ.):Is applicable to raw or thermally or mechanically processed whole milk, partly skimmed and skimmed milk provided that the samples are in good condition. In some cases it can also be applied to preserved samples. The principle of determination consists in adding amido black solution to a test portion resulting in the formation of aninsoluble dye-protein complex which is removed by centrifuging or filtration, followed by determination of the protein content from the absorbance of the resulting solution containing an excess of dye.
Дата регистрации:01.06.84
Дата введения:01.06.84
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9220
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9209;9220
Нормативные ссылки:NF V04-216-1985, EQV*NP-2935(1989/IPQ), NEQ
Ключевые слова:AMIDO BLACK METHOD DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT MILK PROTEINS ROUTINE TESTS TESTING TESTS

Скачать ISO 5542:1984 doc Молоко. Определение содержания белка. Метод с применением амидо-черного (практический метод)


Хостинг от uCoz