ISO 11866-1:1997


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 1. Метод наиболее вероятного количества
Название (англ.):Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique
Описание (англ.):Relates to a method for the enumeration of presumptive Escherichia coli by means of the culture technique involving a liquid medium, and calculation of the number of Escherichia coli per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) after incubation at 37
Дата регистрации:01.03.97
Дата введения:01.02.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220
Код ОКС(МКС):07.100.30
Код ОКП:9220
Нормативные ссылки:DIN 10183-1-1991, EQV*BS ISO 11866-1(1997/BSI), EQV*NF V04-019(1997/AFNOR), EQV*NF ISO 11866-1(1997/AFNOR), EQV ISO 7218-1996*ISO 8261-1989
Ключевые слова:BACTERIA COUNT METHODS COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS DEFINITIONS ESCHERICHIA COLI FOOD PRODUCTS FOOD TESTING MATHEMATICAL CALCULATIONS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK STATISTICS TESTING FOOD TECHNOLOGY

Скачать ISO 11866-1:1997 Молоко и молочные продукты. Подсчет презумптивных бактерий escherichia coli. Часть 1. Метод наиболее вероятного количества


Хостинг от uCoz