ISO 8262-2:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 2. Мороженое и смеси для мороженого
Название (англ.):Milk products and milk-based foods; Determination of fat content by the Weibull- Berntrop gravimetric method (Reference method); Part 2 : Edible ices and ice-mixes
Описание (англ.):Specification of a method to those products, that may containe high levels of stabilizer or tickening agent or of egg yolk or of fruit. It consists in digesting of a test portion by boiling with dilute hydrochloric acid, filtrating of the hot digest through a wetted filter paper, extracting of the fat from the dried filter paper using n-hexane or light petroleum, removing of the solvent by destillation or evaporation, and weighing of thesubstances extracted.
Дата регистрации:25.03.88
Дата введения:01.12.87
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220;9209
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9220;9209
Нормативные ссылки:NF ISO 8262-2(1988/AFNOR), EQV*NF V04-052(1988/AFNOR), EQV*DIN 10342-1992, NEQ*BS 7142 PART 3(1989/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS GRAVIMETRIC ANALYSIS ICE CREAM CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать текст ISO 8262-2:1987 (293 Кб) Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 2. Мороженое и смеси для мороженого


Хостинг от uCoz