ISO 1446:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Кофе сырой. Определение содержания влаги (основной контрольный метод)
Название (англ.):Green coffee; Determination of moisture content (Basic reference method)
Описание (англ.):The method consists in determinig of the loss in mass when the product, previously ground without alteration of its moisture content, is brought into equilibrium with an anhydrous atmosphere at a temperature of 48+2
Заменён стандартами:ISO 1446:2001
Дата регистрации:01.02.78
Дата введения:01.01.78
Дата отмены:20.12.01
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9198;9109
Код ОКС(МКС):67.140.20
Код ОКП:9198;9109
Нормативные ссылки:BS 5752 PART 1-1979, EQV*NF ISO 1446-1987, EQV*NF V03-310-1967, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS WATER

Скачать ISO 1446:1978 Кофе сырой. Определение содержания влаги (основной контрольный метод)


Хостинг от uCoz