ISO 8586-2:1994


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Общее руководство по отбору, обучению и контролю экспертов. Часть 2. Эксперты
Название (англ.):Sensory analysis - General guidance for the selection, training and monitoring of assessors - Part 2: Experts
Описание (англ.):Describes criteria for choosing people with particular sensory skills from selected assessors or from product, process or marketing specialists who themselves satisfy the selection criteria specified in ISO 8586-1. Gives principles and procedures for expanding their knowledge and abilities to the levels required for experts assessors. Supplements the information given in ISO 6658.
Дата регистрации:01.08.94
Дата введения:01.06.94
Код КГС:Т58
Код ОКСТУ:0012
Код ОКС(МКС):67.240; 03.100.30
Код ОКП:0012
Нормативные ссылки:DIN 10961-1-1986, NEQ*NF V09-003-2(1994/AFNOR), EQV*NF ISO 8586-2(1994/AFNOR), EQV*BS 7667 PART 2(1994/BSI), EQV*DIN 10961-1996, NEQ*LMBG L 00.90-10-1997, NEQ ISO 5492-1992*ISO 6658-1985*ISO 8586-1-1993
Ключевые слова:DEFINITIONS EXAMINATION (QUALITY ASSURANCE) EXPERTS FOOD PRODUCTS PERSONNEL SELECTION SENSORY ANALYSIS (FOOD) TESTING TRAINING SENSORY ANALYSIS (FO EXAMINATION

Download ISO 8586-2:1994 free rar,zip,doc Органолептический анализ. Общее руководство по отбору, обучению и контролю экспертов. Часть 2. Эксперты


Хостинг от uCoz