ISO 3983:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Зерновые и продукты из них. Определение альфа-амилазной активности. Кoлориметрический метод
Название (англ.):Cereals and cereal products; Determination of alpha-amylase activity; Colorimetric method
Описание (англ.):The enzyme is allowed to degrade a limit dextrin substrate. After various reaction times, aliquotes of the reaction mixture are added to an iodine solution. The decrease of intensity of the colour obtained with increasing reaction times is a measure of enzyme activity.
Дата введения:01.09.77
Дата отмены:01.04.98
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9709;9710
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9709;9710
Нормативные ссылки:BS 4317 PART 14-1980, EQV*NEN-ISO 3983-1979, EQV
Ключевые слова:AMYLASE CEREAL PRODUCTS CEREALS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHEMICAL TESTS COLORIMETRIC ANALYSIS COLORIMETRY DETERMINATION ENZYMATIC ACTIVITY GRAINS (FOOD) CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN GRAIN CROPS

Download ISO 3983:1977 free rar,zip,doc Зерновые и продукты из них. Определение альфа-амилазной активности. Кoлориметрический метод


Хостинг от uCoz