|
Название (рус.): | Органоплетический анализ. Методология. Метод исследования чувствительности вкуса |
Название (англ.): | Sensory analysis; methodology; method of investigating sensitivity of taste |
Описание (англ.): | Describes a set of objective tests for familiarizing assessors with sensory analysis. This second edition cancels and replaces the first edition (1979). Annexes A and B are for information only. |
Заменяет стандарты: | ISO 3972(1979.12) |
Дата регистрации: | 19.12.91 |
Дата введения: | 01.09.91 |
Код КГС: | Т59 |
Код ОКСТУ: | 0004 |
Код ОКС(МКС): | 67.240 |
Код ОКП: | 0004 |
Нормативные ссылки: | BS 5929 PART 7(1992/BSI), EQV*DIN 10959-1998, NEQ ISO 385-2-1984*ISO 385-3-1984*ISO 1042-1983*ISO 3385-1-1984*ISO 5492*ISO 6658-1985*ISO 8589-1988 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION FOOD PRODUCTS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FOOD) TASTE TASTE TESTS TASTERS TESTING SENSORY ANALYSIS (FO |
|