ISO 3972:1991


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органоплетический анализ. Методология. Метод исследования чувствительности вкуса
Название (англ.):Sensory analysis; methodology; method of investigating sensitivity of taste
Описание (англ.):Describes a set of objective tests for familiarizing assessors with sensory analysis. This second edition cancels and replaces the first edition (1979). Annexes A and B are for information only.
Заменяет стандарты:ISO 3972(1979.12)
Дата регистрации:19.12.91
Дата введения:01.09.91
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:BS 5929 PART 7(1992/BSI), EQV*DIN 10959-1998, NEQ ISO 385-2-1984*ISO 385-3-1984*ISO 1042-1983*ISO 3385-1-1984*ISO 5492*ISO 6658-1985*ISO 8589-1988
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION FOOD PRODUCTS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FOOD) TASTE TASTE TESTS TASTERS TESTING SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать текст ISO 3972:1991 (573 Кб) Органоплетический анализ. Методология. Метод исследования чувствительности вкуса


Хостинг от uCoz