ISO 5521:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Качественный метод обнаружения диоксида серы
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Qualitative method for the detection of sulphur dioxide
Описание (англ.):The method is applicable to products having contents of 2 mg or more per kilogram. It consists in acidification of a test portion and decolourizing by the liberated gas of a starch indicator paper previously coloured blue by a trace of iodine vapour.
Дата регистрации:01.11.81
Дата введения:01.08.81
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9108;9109;9167
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9108;9109;9167
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETECTION FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS QUALITATIVE ANALYSIS SULPHUR DIOXIDE VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 5521:1981 doc Фрукты, овощи и продукты их переработки. Качественный метод обнаружения диоксида серы


Хостинг от uCoz