ISO 7586:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масло сливочное. Определение показателя диспергирования воды
Название (англ.):Butter; Determination of water dispersion value
Описание (англ.):Specifies a method for estimating the water distribution in relation to a grading scale which is enclosed to the standard. The water dispersion value of butter is used for grading purposes because the size and distribution of the water droplets is applicable to all types of butter. The sampling shall be made in accordance with ISO 707.
Дата регистрации:01.02.86
Дата введения:01.10.85
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9221;9209
Код ОКС(МКС):67.100.20
Код ОКП:9221;9209
Нормативные ссылки:DIN 10311-1985, NEQ*LMBG L 04.00-9-1986, NEQ*NF V04-317(1986/AFNOR), EQV*NF ISO 7586(1986/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BUTTER DAIRY PRODUCTS DETERMINATION DISPERSION INDEX STRAIN TESTING TESTS WATER DISTRIBUTION

Загрузить ISO 7586:1985 (147 Кб) Масло сливочное. Определение показателя диспергирования воды


Хостинг от uCoz