ISO 8262-3:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 3. Специальные случаи
Название (англ.):Milk products and milk-based foods; Determination of fat content by the Weibull- Berntrop gravimetric method (Reference method); Part 3 : Special cases
Описание (англ.):The method is applicable especially to those products containing distinct quantities of free fatty acids or those which are not completely soluble in ammonia owing to the presence of lumps or non-milk ingredients, such as custards, porridges, etc. Themethod is also applicable to fresh cheese types. It consists in digesting of a test portion by boiling with dilute hydrochloric acid, filtrating of the hot digest through a wetted filter paper, extracting of the fat form the dried filter paper using n-hexane or light petroleum, removing of the solvent by distillation or evaporation, and weighing of the substances extracted.
Дата регистрации:20.04.88
Дата введения:01.12.87
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:NF ISO 8262-3(1988/AFNOR), EQV*NF V04-053(1988/AFNOR), EQV*DIN 10342-1992, NEQ*BS 7142 PART 4(1989/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS GRAVIMETRIC ANALYSIS MILK CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 8262-3:1987 doc Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 3. Специальные случаи


Хостинг от uCoz