ISO 2963:1974


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыры и переработанные сыры. Определение содержания лимонной кислоты. Контрольный метод
Название (англ.):Cheese and processed cheese products; Determination of citric acid content (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method for determining the percentage by mass of anhydrous citric acid. The principle consists in dispersing the cheese in water, clearing by the addition of trichloroacetatic acid, filtering, treating the clear filtrate obtained with pyridine and acetic anhydride an photometrically measuring the yellow colour developed in presence of citric acid.
Заменён стандартами:ISO 2963(1997.03)
Дата введения:01.02.74
Дата отмены:01.03.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9224;9225
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9209;9224;9225
Нормативные ссылки:BS 770 PART 7-1976, EQV*NF V04-285-1970, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CITRIC ACID DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

В архиве лежит ISO 2963:1974 Сыры и переработанные сыры. Определение содержания лимонной кислоты. Контрольный метод (746 Кб)


Хостинг от uCoz