ISO 928:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Пряности и приправы. Определение общего содержания золы
Название (англ.):Spices and condiments; Determination of total ash
Описание (англ.):Describes a method consisting in destroying the organic matter by heating the test portion in contact with air to constant mass at a temperature of 550 degrees centigrade. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.
Заменён стандартами:ISO 928(1997.12)
Дата введения:01.02.80
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9169;9162
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9169;9162
Нормативные ссылки:BS 4585 PART 3-1981, EQV*NF V03-403-1985, EQV*UNE 34-096-81 PARTE 4-1981, EQV*DIN 10223-1996, NEQ*LMBG L 53.00-4-1996, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ASHES CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 928:1980 doc Пряности и приправы. Определение общего содержания золы


Хостинг от uCoz