|
Название (рус.): | Крахмал и его производные. Определение общего содержания фосфора. Спектрофотометрический метод |
Название (англ.): | Starches and derived products; Determination of total phosphorus content; Spectrophotometric method |
Описание (англ.): | Destruction of the organic substances by digestion with a sulpho-nitric mixture and conversion of phosphates to orthophosphates. Formation of a phosphomolybdate. Measurement of the intensity of the blue colour at a wavelength of 825 nm. The method applies to contents up to 5 % (m/m). |
Дата регистрации: | 01.12.82 |
Дата введения: | 01.12.82 |
Код КГС: | Н49 |
Код ОКСТУ: | 9109;9180 |
Код ОКС(МКС): | 67.180.20 |
Код ОКП: | 9109;9180 |
Нормативные ссылки: | DIN ISO 3946-1986, EQV*prEN 23946-1994, EQV*EN ISO 3946-1994, EQV*BS EN ISO 3946(1994/BSI), EQV*NF V03-613(1994/AFNOR), EQV*NF EN ISO 3946(1994/AFNOR), EQV |
Ключевые слова: | CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FOOD TESTING PHOSPHORUS SPECTROCHEMICAL ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY STARCH STARCH PRODUCTS STARCHES TESTING CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN FOOD TECHNOLOGY |
|