ISO 3527:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масло из плодов петрушки
Название (англ.):Oil of parsley fruit
Описание (англ.):The Standard specifies the following characteristics of the oil. Appearance: Clear liquid, sometimes crystallized. Colour: Almost colourless to amber yellow. Odour: Characteristic of the crushed fruit, but distinct from that of the green part of the plant. Relative density at 20/20 C: 1,043 - 1,083. Refractive index at 20
Заменён стандартами:ISO 3527:2000
Дата регистрации:10.01.77
Дата введения:01.12.75
Код КГС:Н65
Код ОКСТУ:9151;9169
Код ОКС(МКС):71.100.60
Код ОКП:9151;9169
Нормативные ссылки:NF T75-230-1976, EQV
Ключевые слова:ESSENTIAL OILS MATERIALS SPECIFICATION MATERIALS SPECIFICATIONS PARSLEY

Скачать текст ISO 3527:1975 (313 Кб) Масло из плодов петрушки


Хостинг от uCoz