ISO 1897-9:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фенол, о-крезол, м-крезол, п-крезол, крезоловая кислота и ксиленолы технические. Методы испытаний. Часть 9. Определение содержания м-крезола (только крезоловой кислоты)
Название (англ.):Phenol, o-cresol, m-cresol, p-cresol, cresylic acid and xylenols for industrial use; Methods of test; Part IX : Determination of m-cresol content (Cresylic acid only)
Описание (англ.):The method is applicable to a product containing 35 % (m/m) to 60 % (m/m) of m-cresol, not more than 5 % (m/m) of phenol, and not more than 35 % (m/m) of o-cresol. The principle is based on dehydration of aquantity of the test sample. Formation of a complex between m-cresol and urea by addition of excess urea to a test portion of the dehydrated sample. Determination of the crystallizing point of the complex in a crystallizing point apparatus. Calculation of the content from the water content of the test sample and the crystallizing point of the complex. The relation between crystallizing point and m-cresol content of m-cresol/urea mixtures is given in a table. ISO 1897/9 replaces ISO Recommendation R 1911-1971.
Заменяет стандарты:ISO/R 1911:1971
Дата введения:01.04.77
Дата отмены:30.05.02
Код КГС:Л29
Код ОКСТУ:2424;2409
Код ОКС(МКС):71.080.40
Код ОКП:2424;2409
Нормативные ссылки:BS 521-1964, NEQ*NBN T 04-284-1985, EQV*NF T20-722-1984, EQV*NS 9024-1981, NEQ*PD 5548-1965, NEQ
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CRESOL DETERMINATION OF CONTENT KARL FISCHER REAGENT PHENOL PHENOLS UREA VOLUMETRIC ANALYSIS WATER XYLENOL CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1897-9:1977 бесплатно Фенол, о-крезол, м-крезол, п-крезол, крезоловая кислота и ксиленолы технические. Методы испытаний. Часть 9. Определение содержания м-крезола (только крезоловой кислоты)


Хостинг от uCoz