ISO 8156:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко сухое и сухие молочные продукты. Определение коэффициента нерастворимости
Название (англ.):Dried milk and dried milk products; Determination of insolubility index
Описание (англ.):The index determined by the method specified provides a means of assessing the solubility of dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk. The method is also applicable to dried whey, dried buttermilk and dried milk-based baby food as well as to any dried products in which milk fat have been replaced by another fat or which have been roller-dried instead of spray-dried.
Дата регистрации:31.03.87
Дата введения:01.03.87
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9229
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9209;9229
Нормативные ссылки:NF ISO 8156(1988/AFNOR), EQV*NP-3368(1989/IPQ), EQV*NF V04-353(1988/AFNOR), EQV*BS 1743 PART 3(1988/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COMPONENTS DAIRY PRODUCTS DETERMINATION DRIED MILK INSOLUBLE MATTER MILK TESTING TESTS

Скачать ISO 8156:1987 бесплатно rar zip (559 Кб) Молоко сухое и сухие молочные продукты. Определение коэффициента нерастворимости


Хостинг от uCoz