ISO 4149:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Кофе сырой. Контроль по запаху. Визуальный контроль и определение примесей и дефектов
Название (англ.):Green coffee; Olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects
Описание (англ.):Specification of methods for assessing conformity with a specification or a cotract. The methods specify samlping, the procedure and the evaluation of the examination. The principle of determination of foreign matter and defects consists in separating of foreign matter and defective beans into categories, and weighing and counting.
Дата регистрации:01.02.80
Дата введения:01.02.80
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9109;9193
Код ОКС(МКС):67.140.20
Код ОКП:9109;9193
Нормативные ссылки:BS 5752 PART 4-1980, EQV*NF V03-306-1977, EQV*NF V03-309-1977, EQV*NP-1521-1985, EQV*NP-1795(1989/IPQ), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE DETERMINATION OF CONTENT IMPURITIES OLFACTORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TESTING TESTS SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать ISO 4149:1980 doc Кофе сырой. Контроль по запаху. Визуальный контроль и определение примесей и дефектов


Хостинг от uCoz