ISO 3594:1976


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Жиры молочный. Обнаружение растительного жира методом газожидкостной хроматографии стеринов (контрольный метод)
Название (англ.):Milk fat; Detection of vegetable fat by gas-liquid chromatography of sterols (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in preparing of sterol digitonides and dissolving in a mixture of formamide and dimethylformamide, extraction of the liberated sterols with pentane, separation of the sterols using a suitable gas chromatograph. If, on the chromatogram, a peak with the retention time of beta-sitosterol is obtained, the presence of vegetable fat in the sample is demonstrated. Peaks of other phytosterols may support this conclusion.
Дата регистрации:10.01.77
Дата введения:01.12.76
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9222
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9209;9222
Нормативные ссылки:DIN 10336-2-1979, NEQ*DIN 10336-1994, NEQ
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS GAS CHROMATOGRAPHY GAS PHASE CHROMATOGRAPHY MILK REFERENCE METHODS STEROLS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать текст ISO 3594:1976 (293 Кб) Жиры молочный. Обнаружение растительного жира методом газожидкостной хроматографии стеринов (контрольный метод)


Хостинг от uCoz