ISO 3811:1979


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Обнаружение и подсчет количества предполагаемых колибактерий и кишечной палочки (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Detection and enumeration of presumptive coliform bacteria and presumptive Escherichia coli; (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in mincing of a test sample and then maceration of a test portion with a sterile diluent. Preparation, from the macerate, of decimal dilutions, which are inoculated in triplicate into a liquid selective medium. From the number of tubes showing gas production after incubation at 30 degreescentigrade, determination of the most probable number of presumptive coliform bacteria per gram by using the MPN table (see an annex). For the enumeration of presumptive E. coli, inoculation of tubes containing the liquid selective medium and tubes containing tryptone water, from the positive tubes.
Дата введения:01.11.79
Дата отмены:01.07.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):07.100.30; 67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:UNE 34-556-83-1983, EQV
Ключевые слова:BACTERIA BACTERIA COUNT METHODS COLIFORM BACTERIA COUNTING ESCHERICHIA COLI FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS REFERENCE METHODS TESTING

В архиве лежит ISO 3811:1979 Мясо и мясные продукты. Обнаружение и подсчет количества предполагаемых колибактерий и кишечной палочки (контрольный метод) (388 Кб)


Хостинг от uCoz