ISO 5498:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты сельскохозяйственные пищевые. Определение содержания сырой клетчатки. Общий метод
Название (англ.):Agricultural food products; Determination of crude fibre content; General method
Описание (англ.):The method consists in boiling with sulphuric acid solution (after any necessary grinding and defatting), and separation and washing of the insoluble residue. Boiling this residue with sodium hydroxide solution, then separation, washing, drying and weighing of the insoluble residue, and determination of the loss in mass on incineration. An annex A specifies methods of extraction of fatty substances. An annex B gives various devices for the separation of crude fibre and supplementary information on theprocedures for their use.
Дата регистрации:01.05.81
Дата введения:01.04.81
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.050
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:AMD 5062-1986, EQV*BS 6215 PART 1-1981, EQV*NF V03-040-1977, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COMPONENTS DETERMINATION DETERMINATION OF CONTENT EXTRACTION METHODS EXTRACTION METHODS OF ANALYSIS FOOD TESTING GENERAL CONDITIONS INDEXES (RATIOS) INSOLUBLE MATTER TESTING TESTS EXTRACTION METHODS OF AN FOOD TECHNOLOGY

Скачать ISO 5498:1981 бесплатно Продукты сельскохозяйственные пищевые. Определение содержания сырой клетчатки. Общий метод


Хостинг от uCoz