ISO 3433:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыры. Определение содержания жира. Метод Ван Гулика
Название (англ.):Cheese; Determination of fat content; Van Gulik method
Описание (англ.):Applicable to all types of cheese. The principle of determination consists in dissolving the protein with sulphuric acid, followed by separation of the cheese fat in a Van Gulik butyrometer by centrifugating, the separation being assisted by addition of a small quality of amyl alcohol. The fat content is read directly on butyrometer scale.
Дата регистрации:15.08.75
Дата введения:01.07.75
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9224;9225
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9209;9224;9225
Нормативные ссылки:NF V04-287-1972, EQV*NP-2105-1983, NEQ*SFS-ISO 3433(1988/SFS), EQV
Ключевые слова:CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FAT EXTRACTION METHODS FATS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN EXTRACTION METHODS

Скачать ISO 3433:1975 бесплатно Сыры. Определение содержания жира. Метод Ван Гулика


Хостинг от uCoz