ISO 1447:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Кофе сырой. Определение содержания влаги (практический метод)
Название (англ.):Green coffee; Determination of moisture content (Routine method)
Описание (англ.):The method consists in drying of a test portion at a temperature of 130+2 C, at atmospheric pressure, in two stages with an intermediate rest period. The result thus obtained, after a correction has been applied, is regarded as agreeing with that provided by the basic reference method (ISO 1446).
Дата регистрации:01.02.78
Дата введения:01.01.78
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9198;9109
Код ОКС(МКС):67.140.20
Код ОКП:9198;9109
Нормативные ссылки:BS 5752 PART 2-1984, EQV*NF ISO 1447-1987, EQV*NF V03-311-1967, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COFFEE DETERMINATION OF CONTENT ROUTINE TESTS WATER

Скачать ISO 1447:1978 бесплатно rar zip (598 Кб) Кофе сырой. Определение содержания влаги (практический метод)


Хостинг от uCoz