ISO 3100-1:1991


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Отбор и приготовление проб. Часть 1. Отбор проб
Название (англ.):Meat and meat products; sampling and preparation of test samples; part 1: sampling
Описание (англ.):This second edition cancels and replaces the first edition (ISO 3100-1:1975). Part 1 of ISO 3100 deals with taking primary samples or secondary samples from meat and meat products. It applies to sampling for commercial purposes. In the case of official food inspection, it may be necessary to follow other procedures. Gives a normative reference.The definitions given in ISO 7002 apply. Specifies sampling equipment, number of sampling units to be taken, sampling procedure and sampling report, packaging,transport and storage of sampling units.
Заменён стандартами:ISO 17604:2003
Заменяет стандарты:ISO 3100-1(1975.07)
Дата регистрации:10.04.91
Дата введения:01.04.91
Дата отмены:18.09.03
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9210;9209
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9210;9209
Нормативные ссылки:DIN 10162-1982, NEQ*LMBG L 06.00-16-1983, NEQ*BS 5348 PART 1(1991/BSI), EQV ISO 7002-1986
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS SAMPLING METHODS TESTING TESTS SAMPLING

Скачать ISO 3100-1:1991 doc Мясо и мясные продукты. Отбор и приготовление проб. Часть 1. Отбор проб


Хостинг от uCoz