ISO 6557-2:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания аскорбиновой кислоты. Часть 2. Практические методы
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of ascorbic acid content; Part 2 : Routine methods
Описание (англ.):A method A, the 2,6-dichlorophenolindophenol titrimetric method, can only be used in the absence of certain interferences. A method B, the 2,6-dichlorophenolindophenol spectrometric method after extraction with xylene, is applicable to derived fruit and vegetable products in strongly coloured solutions. In either case first the acid shall be extracted from a test portion using either oxalic acid solution or metaphosphoric acid-acetic acid solution.
Дата регистрации:09.01.87
Дата введения:01.11.84
Дата отмены:01.11.96
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:NP-3030-1985, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ASCORBIC ACID DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS ROUTINE TESTS TESTING TESTS VEGETABLES VITAMIN C

Скачать текст ISO 6557-2:1984 (494 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания аскорбиновой кислоты. Часть 2. Практические методы


Хостинг от uCoz