ISO 5520:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение щелочности общей золы и водорастворимой золы
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash
Описание (англ.):After incineration of the product at 525 +/- 25 degrees centigrade the method consists in a) in the case of total ash: addition of an excess of standard volumetric sulphuric acid solution and back titration with standard volumetric sodium hydroxide solution, b) in the case of water-soluble ash: extraction of the ash with hot water and neutralization of the aqueous extract with standard volumetric sulphuric acid solution.
Дата регистрации:01.10.81
Дата введения:01.08.81
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9760;9709;9109;9160
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9760;9709;9109;9160
Нормативные ссылки:NF V03-060(1975/AFNOR)
Ключевые слова:ALKALINITY ASHES CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

В архиве лежит ISO 5520:1981 Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение щелочности общей золы и водорастворимой золы (814 Кб)


Хостинг от uCoz