ISO 4133:1979


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение cодержания глюконо-дельта-лактона (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Determination of glucono-delta-lactone content (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in extracting of the compound with ice-cold perchloric acid solution, centrifuging, decanting and filtrating, followed by hydrolysis of the compound in a portion of the filtrate with potassium hydroxide into gluconate. Transformation of the gluconate in the extract by the following reactions: 1) with adenosine-5-triphosphate (ATP) and 2) with concomitant reduction of an equivalent amountof nicotinamide adenine dinucleotide phosphate (NADP). Photometric measurement of the amount of nicotinamide adenine dinucleotide phosphate (reduced) (NADPH) formed.
Дата регистрации:01.03.79
Дата введения:01.02.79
Дата отмены:02.10.02
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 13-1979, EQV*NF V04-411-1983, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT LACTONES MEAT MEAT PRODUCTS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 4133:1979 Мясо и мясные продукты. Определение cодержания глюконо-дельта-лактона (контрольный метод)


Хостинг от uCoz