|
Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Обнаружение ЕsСНЕrIСНIА СОLi. Методика подсчета колоний при температуре 44 град Цельс с применением мембраны |
Название (англ.): | Meat and meat products; enumeration of Escherichia coli; colony count technique at 44 |
Описание (англ.): | The method will detect both typical E. coli and lactose non fermenting oder anaerogenic variants. The method in general requires three successive stages: 1. resuscitation, i. e. inoculation of a specified quantity of a test sample onto special prepared cellulose acetate membranes; 2. isolation, i. e. transfer of the membranes to tryptonebile agar; 3. detection, i. e. demonstration by the production of indole by each colony. |
Заменён стандартами: | ISO 6391(1997.12) |
Дата регистрации: | 15.05.89 |
Дата введения: | 15.11.88 |
Дата отмены: | 01.12.97 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9209;9211;9213 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30; 67.120.10 |
Код ОКП: | 9209;9211;9213 |
Нормативные ссылки: | ISO 3100-1*ISO 3100-2-1988*ISO 6887-1983 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS BACTERIA BACTERIA COUNT METHODS DETERMINATION FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS MICRO-ORGANISMS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROORGANISMS TESTING TESTS |
|