ISO 6391:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Обнаружение ЕsСНЕrIСНIА СОLi. Методика подсчета колоний при температуре 44 град Цельс с применением мембраны
Название (англ.):Meat and meat products; enumeration of Escherichia coli; colony count technique at 44
Описание (англ.):The method will detect both typical E. coli and lactose non fermenting oder anaerogenic variants. The method in general requires three successive stages: 1. resuscitation, i. e. inoculation of a specified quantity of a test sample onto special prepared cellulose acetate membranes; 2. isolation, i. e. transfer of the membranes to tryptonebile agar; 3. detection, i. e. demonstration by the production of indole by each colony.
Заменён стандартами:ISO 6391(1997.12)
Дата регистрации:15.05.89
Дата введения:15.11.88
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211;9213
Код ОКС(МКС):07.100.30; 67.120.10
Код ОКП:9209;9211;9213
Нормативные ссылки: ISO 3100-1*ISO 3100-2-1988*ISO 6887-1983
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BACTERIA BACTERIA COUNT METHODS DETERMINATION FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS MICRO-ORGANISMS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROORGANISMS TESTING TESTS

Загрузить ISO 6391:1988 (813 Кб) Мясо и мясные продукты. Обнаружение ЕsСНЕrIСНIА СОLi. Методика подсчета колоний при температуре 44 град Цельс с применением мембраны


Хостинг от uCoz