ISO 3947:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Крахмал нативный или модифицированный. Определение общего содержания жира
Название (англ.):Starches, native or modified; Determination of total fat content
Описание (англ.):Hydrolysis of the product by boiling hydrochloric acid, and coagulation of the insoluble products by cooling. Separation by filtration, drying and isolation the wanted matter by solvent extraction. The method applies to contents less than 1,5 % (m/m).
Дата регистрации:01.09.77
Дата введения:01.08.77
Код КГС:Н49
Код ОКСТУ:9109;9180
Код ОКС(МКС):67.180.20
Код ОКП:9109;9180
Нормативные ссылки:DIN 10382-1981, EQV*prEN 23947-1994, EQV*EN ISO 3947-1994, EQV*DIN EN ISO 3947-1994, EQV*BS EN ISO 3947(1994/BSI), EQV*NF V03-610(1994/AFNOR), EQV*NF EN ISO 3947(1994/AFNOR), EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS STARCH PRODUCTS STARCHES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 3947:1977 (711 Кб) Крахмал нативный или модифицированный. Определение общего содержания жира


Хостинг от uCoz