ISO 4121:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Оценка пищевых продуктов методами с применением шкал
Название (англ.):Sensory analysis; Methodology; Evaluation of food products by methods using scales
Описание (англ.):Three sections are given: 1. guidance and general conditions for two types of test; 2. tests using interval or ratio scales, for the evaluation of food products by the allocation of scores; 3. tests used evaluating specific food products, consisting of classifying these products as a whole or by their particular attributes, using ordinal scales, by means of a score or expression.
Заменён стандартами:ISO 4121:2003
Дата регистрации:29.02.88
Дата введения:01.12.87
Дата отмены:27.11.03
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:DIN 10952-1-1978, NEQ*DIN 10952-2-1983, NEQ*LMBG L 00.90-3-1983, NEQ*LMBG L 00.90-5-1984, NEQ*UNI ISO 4121(1989/UNI), EQV
Ключевые слова:FOOD PRODUCTS GRADES (QUALITY) SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TESTING TESTS GRADES : QUALITY SENSORY ANALYSIS (FO

В архиве лежит ISO 4121:1987 Органолептический анализ. Методология. Оценка пищевых продуктов методами с применением шкал (238 Кб)


Хостинг от uCoz