ISO 5534:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыры и переработанные сыры. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)
Название (англ.):Cheese and processed cheese; Determination of total solids content (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method, the principle of which consists in evaporatiing the water from a test portion in the presence of sand at a temperature of 102 +/- 2 degrees centigrade in a drying oven. The content determined is expressed as a percentage by mass.
Дата регистрации:01.07.85
Дата введения:01.06.85
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9224;9225;9209
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9224;9225;9209
Нормативные ссылки:BS 770 PART 10-1986, EQV*DIN 10314-1988, NEQ*NF V04-282-1985, EQV*NP-3544-1987, EQV*LMBG L 03.00-9-1984, NEQ
Ключевые слова:CHEESE CONES DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT PROCESSED CHEESE REFERENCE METHODS SOLID MATTER SOLIDS TESTING TESTS

Скачать ISO 5534:1985 doc Сыры и переработанные сыры. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)


Хостинг от uCoz