Сыры и переработанные сыры. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)
Название (англ.):
Cheese and processed cheese; Determination of total solids content (Reference method)
Описание (англ.):
Specifies a method, the principle of which consists in evaporatiing the water from a test portion in the presence of sand at a temperature of 102 +/- 2 degrees centigrade in a drying oven. The content determined is expressed as a percentage by mass.
Дата регистрации:
01.07.85
Дата введения:
01.06.85
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9224;9225;9209
Код ОКС(МКС):
67.100.30
Код ОКП:
9224;9225;9209
Нормативные ссылки:
BS 770 PART 10-1986, EQV*DIN 10314-1988, NEQ*NF V04-282-1985, EQV*NP-3544-1987, EQV*LMBG L 03.00-9-1984, NEQ