ISO 5564:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Перец черный и перец белый в зернах или молотый. Определение содержания пиперина. Спектрофотометрический метод
Название (англ.):Black pepper and white pepper, whole or ground; Determination of piperine content; Spectrophotometric method
Описание (англ.):Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.
Дата регистрации:01.11.82
Дата введения:01.11.82
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9109;9199
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9109;9199
Нормативные ссылки:BS 4585 PART 12-1983, EQV*NF V32-078-1982, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ALKALOIDS PEPPER PEPPERCORNS SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY SPICES TESTING TESTS

Скачать ISO 5564:1982 бесплатно Перец черный и перец белый в зернах или молотый. Определение содержания пиперина. Спектрофотометрический метод


Хостинг от uCoz