ISO 6732:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко и молочные продукты. Определение содержания железа. Спектрометрический метод (контрольный метод)
Название (англ.):Milk and milk products; Determination of iron content; Spectrometric method (Reference method)
Описание (англ.):Is applicable to milk, skimmed milk, whey, buttermilk, plain and skimmed yogurt, evaporated milk, sweetened condensed milk, dried whole and skimmed milk, dried whey and dried buttermilk, cream and butter, butterfat, ice-cream, cheese of various ages and processed cheese, caseins, caseinates and coprecipitates. The principle of determination consists in digesting the organic material with a mixture of nitric and sulfuric acids.
Дата регистрации:01.08.85
Дата введения:01.07.85
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:BS 6394 PART 2-1985, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT IRON MILK SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать текст ISO 6732:1985 (131 Кб) Молоко и молочные продукты. Определение содержания железа. Спектрометрический метод (контрольный метод)


Хостинг от uCoz