ISO 927:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Пряности и приправы. Определение содержания посторонних примесей
Название (англ.):Spices and condiments; Determination of extraneous matter content
Описание (англ.):Specifies a method based on the physical separation and weighing of the extraneous matter in a test portion. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.
Дата введения:01.12.82
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9162;9109
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9162;9109
Нормативные ссылки:NF V03-401-1985, EQV*BS 4585 PART 1(1983/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT IMPURITIES SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать текст ISO 927:1982 (395 Кб) Пряности и приправы. Определение содержания посторонних примесей


Хостинг от uCoz