ISO 1211:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)
Название (англ.):Milk; Determination of fat content; Gravimetric method (Reference method)
Описание (англ.):Applies to raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk in which no appreciable separation or splitting of fat has occurred. The method specified is based on the Roese-Gottlieb principle consisting in extracting an ammoniacial ethanolic solution of a test portion with diethyl ether and lightpetroleum, removing the solvents by distillation or evaporatiion, and determining the mass of the substances extracted which are soluble in light petroleum. The annex includes the description of an alternative procedure using fat-extraction tubes with siphon or wash-bottle fittings.
Заменён стандартами:ISO 1211:1999
Дата регистрации:11.04.89
Дата введения:01.11.84
Код КГС:М19
Код ОКСТУ:9220;9209
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9220;9209
Нормативные ссылки:DIN 10312-1-1990, NEQ*DIN 10312-1971, NEQ*NF V04-214-1985, EQV*LMBG L 01.00-38-1990, NEQ*LMBG L 01.00-9-1990, NEQ*UNI ISO 1211(1991/UNI), EQV*NP-468(1991/IPQ), EQV*BS 1741 Part 3(1995/BSI), EQV*EN ISO 1211-1995, EQV*DIN EN ISO 1211-1995, EQV*BS EN ISO 1211(1995/BSI), EQV*NF EN ISO 1211(1995/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS GRAVIMETRIC ANALYSIS MILK CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 1211:1984 (789 Кб) Молоко. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)


Хостинг от uCoz