ISO 2918:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания нитритов (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Determination of nitrite content (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in extracting of a test portion with hot water, precipitating of proteine and filtrating. In presence of nitrits formation of a red cloured complex by adding sulfanilamide and naphthylethylenediamine hydrochloride, and photometric measurement at a wavelength of 538 nm.
Дата регистрации:15.09.75
Дата введения:01.09.75
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 8-1976, NEQ*DIN 10148-1978, NEQ*NF V04-409-1974, EQV*NP-1846-1982, EQV*SFS-ISO 2918-1984, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT MEAT MEAT PRODUCTS NITRITES REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 2918:1975 бесплатно rar zip (449 Кб) Мясо и мясные продукты. Определение содержания нитритов (контрольный метод)


Хостинг от uCoz