ISO 2920:1974


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания сухого вещества (контрольный метод)
Название (англ.):Whey cheese; Determination of dry matter content (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method, the principle of which consists in desiccating a sample of whey cheese in a well ventilated and thermostaticalle controlled drying oven at a temperature of 88 +/- 2 agree Celsius.
Дата регистрации:07.05.74
Дата введения:01.05.74
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9224
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9209;9224
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT DRY MATTER REFERENCE METHODS SOLID MATTER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 2920:1974 Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания сухого вещества (контрольный метод)


Хостинг от uCoz